در این مقاله قصد داریم هشت نکته راجع به آموزش فریمورک Bootstrap را در اختیار شما قرار بدهیم.
1.آشنایی با Grid System Bootstrap:
فریمورک Bootstrap از یک سیستم 12 ستونی برای طراحی وبسایت های ریسپانسیو استفاده می کند که به شما امکان می دهد طراحی خود را براساس ابعاد مختلف صفحه نمایش بهینه کنید.
2.استفاده از Components Bootstrap:
فریمورک Bootstrap دارای مجموعه ای از کامپوننت های آماده مانند ناوبری ها،فرم ها، دکمه ها و… است که به شما کمک می کند طراحی وبسایت خود را سریع تر و آسان تر انجام دهید.
3.استفاده از CSS Classes :
فریمورک Bootstrap دارای کلاس های آماده ای است که به شما امکان می دهد سبک دهی به المان های وبسایت خود را به سادگی انجام دهید.با استفاده از این کلاس ها میتوانید ظاهروبسایت خود را بهبود دهید.
4. Responsive Design :
به طور پیش فرض از طراحی ریسپانسیو پشتیبانی میکند و به شما امکان میدهد وبسایت خود را به طور اتوماتیک با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار کنید.
5. Customization :
قابلیت سفارشی سازی و تغییرات آسان را نیز فراهم میکند تا بتوانید ظاهر وبسایت خود را به دلخواه خود تنظیم کنید.می توانید طرح ها و قالب های مختلف را به شکل منحصر به فردی طراحی کنید.
6. JavaScript Plugins :
فریمورک Bootstrap دارای مجموعه ای از پلاگین های جاوااسکریپت مانند اسلایدر،مدال و … است که به شما امکان می دهد امکانات اضافی به وبسایت خود اضافه کنید.
6. Community Support :
دارای یک جامعه فعال و پشتیبانی گسترده است که به شما امکان می دهد از تجربیات دیگران استفاده کنید و مشکلات خود را به راحتی حل کنید.این امر به شما کمک می کند تا بهترین استفاده را از این فریمورک برای طراحی وب سایت های خود ببرید.