امروزه سایت از الزامات و پایههای اصلی هر کسب و کاری بشمار میآید و نداشتن سایت بهمنزلهی عقب ماندن از رقبا و کم شدن اعتبار کسب و کار میباشد. حدود هزینه استاندارد برای طراحی سایت چه مقدار است؟ چطور باید سایت خود را به نرم افزارهای حسابداری متصل کنیم؟ وب سایت چه کمکی به کسب و کار های کوچک میکند؟ طراحی سایت کسب و کارهای کوچک زمان بر است؟ چطور باید در موتورهای جستجو بالاتر از رقبا باشیم؟ در ادامه به سوالات بالا پاسخ میدهیم: مراحل طراحی سایت برای کسب و کار کوچک به شکل زیر میباشد:
- انتخاب نام دامنه و تهیه هاست مورد نیاز
- انتخاب قالب سایت (متناسب با کسب و کارتان)
- سئو و مارکتینگ سایت
انتخاب دامنه مناسب:
در این مرحله متناسب با نام کسب و کار باید نامی برای سایت خود انتخاب کنید؛ برای جلوگیری از گمراهی و سهولت در دسترسی، بهتر است از اعداد و خط فاصله استفاده نشود و حدالامکان بهتر است نام دامنه هم نام با کسب و کارتان باشد و یا مخفف آن.
تهیه هاست:
برای نگهداری فایلهای مربوط به سایت شما (عکسها، ویدئوها، ایمیلها، کدهای سایت و …) نیاز به یک فضای ذخیرهسازی میباشد، شرکتهای هاستینگ بسیاری این فضا را با شرایط مختلف در اختیار شما قرار میدهند، شما میتوانید با توجه به حجم و میزان بازدید مورد نیاز خود پلن مناسب را انتخاب کنید.
انتخاب قالب سایت (متناسب با کسب و کارتان)
به جرأت میتوان گفت برای هر کسب و کاری یک یا چند قالب آماده موجود است و تنها باید از بین قالبهای موجود طرح دلخواه خود را انتخاب کنید، بعد از ارائه اطلاعات کافی، مشاوران طرحهای مناسب کسب و کار شما را معرفی میکنند و در این مرحله باید از بین طرح های ارائه شده طرح دلخواه خود را انتخاب کنید. تمام قالبهای ارائه شده ویژگیهای زیر را دارا میباشند:
- داینامیکی کامل (تمام عکس و نوشتهها و بخشها و… قابلیت تغییر،حذف و اضافه کردن را دارا میباشند؛ شما میتوانید به تعداد دلخواه عکس و یا محصول بارگزاری کنید)
- نمایش استاندارد در تمام نمایشگرها (نمایشگرهای بزرگ، لپتاپ، تبلت، موبایل)
- پنل مدیریت سایت( بدون نیاز به دانش کدنویسی)
- قابلیت اتصال به نرمافزارهای حسابداری
- قابلیت سئو کردن
- کدنویسی استاندارد
- قابلیت بروزرسانی
- سرعت لود بالا
- طراحی ظاهری قابل قبول
- ارائه گزارشات روزانه و ماهانه و سالانه
فعالسازی و دیتاگذاری سایت
بعد از انتخاب قالب مورد نظر فرایند فعالسازی و مناسب سازی سایت با توجه به ترکیب رنگی و هویت بصری کسب و کار شما انجام داده و صفحات مورد نیاز شما در نسخه نهایی سایت قرار داده خواهند شد و اتصال درگاه بانکی دلخواه و فعال سازی اینماد( در صورت لزوم) انجام میگردد.
سئو و مارکتینگ سایت
در این مرحله وبسایت کاملا آماده بهرهبرداری میباشد و بنابه صلاحدید کارفرما پروسه دیجیتال مارتینگ سایت شروع میشود که شامل سئو کلمات کلیدی کسب و کار شما در موتورهای جستجو و تبلیغات بنری و گوگل ادورز و اجرای کمپین های تبلیغاتی میباشد؛ در این مرحله با توجه به کلمات کلیدی کسب و کار پلن پیشنهادی طی یک پروپوزال اختصاصی ارائه میشود و بعد از هماهنگی های انجام شده طبق جدول زمانبندی شروع پروسه مارکتینگ انجام می شود.
اهمیت داشتن وب سایت برای کسب و کارهای کوچک
اهمیت وب سایت برای کسب و کارهای کوچک چیست؟ لزوم طراحی سایت کسب و کارهای کوچک چیست؟ این سوال جواب بسیار آسانی دارد. کسب و کار شما باید جایی باشد که تعداد مشتری و بازدیدکننده زیاد است. تعدادی از کسبوکارها دچار این اشتباه شده اند که اهمیت داشتن یک وبسایت را نادیده میگیرند. تقریبا نیمی از جمعیت جهان در حال حاضر آنلاین هستند. مطمئنا شما نمیخواهید که چنین امتیاز ویژه ای را برای کسب و کارتان، از دست بدهید.